До уваги мешканців району, які користуються пільгами на житлово-комунальні послуги!


            З 1 жовтня 2019 року стартує монетизація пільг на оплату житлово-комунальних послуг. Відповідно до ухваленого рішення функціонуватимуть дві системи надання пільг у грошовій формі – готівкова і безготівкова.

Пільги у готівковій формі призначатимуться усім пільговикам, які звернуться із особистою заявою до органів соціального захисту населення. Пільги у безготівковій формі призначатимуться усім пільговикам в автоматичному режимі, за прикладом безготівкового надання субсидій через Ощадбанк. Для цього АТ “Ощадбанк” вестиме у відповідних автоматизованих системах обліку банку персоніфікований облік пільговиків та коштів, які надходитимуть на рахунок для виплати пільг, для кожного пільговика індивідуально. Після того, “Ощадбанк” здійснюватиме переказ коштів на рахунки управителів, об’єднань, виконавців комунальних послуг на підставі договорів, що укладаються між ними та АТ “Ощадбанк”.

            З метою виконання вимог законодавчих актів управління соціального захисту населення Світловодської районної державної адміністрації звертається з проханням до всіх пільговиків Світловодського району терміново повідомити свої контактні номери мобільних телефонів за адресою: м.Світловодськ, вул. Павлівська буд. 13, кабінет №8, або за телефоном 2-36-77.