В Олександрії учасники проекту «Шлюб за добу»

створюють найміцніші сім’ї

Жодна пара в Олександрії, яка зареєструвала свої стосунки за пришвидшеною процедурою, не розлучилась.

Про це повідомив керівник юстиції Кіровоградщини Вадим Гуцул.

«Як свідчать статистичні дані, серед учасників проекту «Шлюб за добу» в Україні спостерігається мінімальний відсоток розлучень. Натомість в Олександрії взагалі жодна пара не розірвала свої стосунки. І це ще раз підтверджує, що швидко – це не означає погано, а час, які наречені витратили на підготовку до весілля абсолютно не впливає на міцність їх подружнього життя», – прокоментував посадовець.

Загалом із початку запуску сервісу в Олександрії за пришвидшеною процедурою одружилися 203 пари.

«Учасниками проекту стають як українці, так і іноземці. Зокрема в Олександрії сервісом скористалися громадяни Польщі, Мексики, Китаю, Великобританії, США. Нареченим достатньо лише визначитися зі зручним для них часом, а вже організацією весільної церемонії займуться представники місцевого Палацу урочистих подій», – розповіла начальнику Олександрійського міськрайонного відділу ДРАЦС Вікторія Славська.

Нагадаємо: на учасників проекту «Шлюб за добу» на Кіровоградщині тепер чекатиме сюрприз. Під час весільної церемонії разом зі свідоцтвами про одруження молодята отримуватимуть і подарункові сертифікати зі знижкою на подорожі від туристичного агентства «JoinUp. Кропивницький».